Hyppää sisältöön

Puolustusvoimien Suomi 100 -kesäkiertue Turussa

Rannikkolaivasto
Julkaisuajankohta 17.8.2017 15.05
Tiedote
Puolustustusvoimien sotilassoittokunnan kesäkonsertin tunnelmiaTurussa 2015.

Kesäkiertue valloittaa Suomen Joutsenen lavan jälleen lauantaina 26.8.2017. Konsertti alkaa klo 18.00, mutta Aurajokeen saapuneet merivoimien alukset ovat avoinna yleisölle jo klo 14.30 alkaen.

Konserttiosuuden klo 18 aloittaa Ilmavoimien Big Band "Suomi 100 soi!" -ohjelmistollaan, joka on läpileikkaus Suomessa esitettyä populaarimusiikkia Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden ajalta, 1920-luvun kuplettilauluista tämän päivän hitteihin - ja kaikkea siltä väliltä. Solisteina ovat Ikosen siskot: Aili, Tuuli ja Heini Ikonen.

Laivaston soittokunta saa solistikseen räväkän laulajattaren, Krista Siegfridsin, joka on tunnettu Euroviisuedustuksestaan, The Voice Kids -tuomaristossa toimimisesta sekä Tähdet, tähdet -kilpailuun osallistumisesta.

Jokaisella paikkakunnalla Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan show band vetää energisen settinsä ikäluokkansa parhaimmista live-esiintyjistä kootulla kokoonpanolla. Turussa kokoonpano on vuoden 2016 saapumiserän reserviläisten Show Band!

Tähän ilotulitukseen ette tule pettymään!

Illan juontajana nähdään Saija Palin.

Konsertissa on käynnissä kuvakilpailu, jonka parhaat otokset teemoista "makein fiilis", "kuumottavin kalusto" ja "svengaavin meininki" palkitaan konsertin yhteydessä. Kilpailuun osallistutaan jakamalla kuva Facebookissa tai Instagramissa häshtägeillä #puolustusvoimat, #Suomi100, #kesäkiertue ja #turku.

Paikka: Merikeskus Forum Marinum, Suomen Joutsenen lava, Linnankatu 72, 20100 Turku.

´