Hyppää sisältöön

Kausityöntekijöiden palkkaaminen Rannikkolaivastossa

Rannikkolaivaston Pansion tukikohdassa ilmoitetaan haettavaksi varastotyöntekijän tehtäviä. Valittavat henkilöt nimitetään määräaikaiseen virkasuhteeseen kesälomakaudella ja vuoden vaihteessa. Pääsääntöisesti määräaikaisuuden kesto on kesälomakaudella kaksi kuukautta/henkilö ja vuoden vaihteessa yksi kuukausi/henkilö. 

Hakijoita pyydetään ilmoittamaan hakemuksessaan kuukaudet, jolloin he voivat työskennellä (kesälomakausi touko-elokuu ja/tai vuoden vaihde). Hakijat sijoitetaan varastojen tarpeiden perusteella.

Vaatimuksena on vähintään 15 vuoden ikä ja että peruskoulu tulee suoritetuksi viimeistään toukokuun 2024 aikana. Odotamme hakijalta valmiuksia asiakaspalveluun, reipasta työotetta, nuhteettomuutta, hyvää käytöstä ja kiinnostusta varastotyöskentelyyn. Mikäli hakijalla on näyttöä aiemmin menestyksekkäästi hoidetusta asiakaspalvelutyöstä, katsotaan se hakijan eduksi. Työtehtävät varastoilla sisältävät asiakaspalvelua, materiaalin käsittelyä ja varustamiseen ja varastojen siisteyden ylläpitoon osallistumista.

Varastoilla noudatetaan viikkotyöaikaa. 
Työpäivän pituus on 7 h 39 min / päivä. Palkkaus: 1350,00 €/kk. 

Hakijoista tehdään heidän suostumuksellaan suppea turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvityshakemus on liitteenä alla. Turvallisuusselvityshakemuksesta hakija täyttää kohdat B1 - D ja allekirjoituksen.

Hakemukset (vapaamuotoinen tai alla liitteenä oleva hakulomake) sekä kuulakärkikynällä täytetty ja allekirjoitettu turvallisuusselvityslomake on toimitettava 1.3.2024 klo 16:15 mennessä osoitteeseen: Rannikkolaivaston esikunta, Henkilöstöosasto/ Henkala (kausityöhakemukset), PL 5, 20241 Turku. 

Haku päättyy 1.3.2024 klo 16:15. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida. Hakemuksia ei palauteta.

Hakemusten perusteella valitaan henkilöt ryhmähaastatteluun ennen lopullista valintaa. 

Lisätietoja tehtävistä antaa: varastopäällikkö Ville Railio 0299 318 401 tai [email protected].

Liite:  Turvallisuusselvityslomake

Liite: Hakulomake

´