Hyppää sisältöön

Kausityöntekijöiden palkkaaminen Rannikkoprikaatissa

Rannikkoprikaati palkkaa varastomiehen tehtäviin 16 kausityöntekijää, joista 3 otetaan töihin keskusvarastolle ja 13 varusvarastolle. Valittavat henkilöt nimitetään noin kuukauden pituiseen määräaikaiseen virkasuhteeseen aikavälillä 1.6. - 31.8.2024.

Hakijoita pyydetään ilmoittamaan hakemuksessaan se ajankohta, jolloin voi työskennellä. Sijoittelut tehdään varastojen tarpeiden perusteella. 

Edellytykset tehtävien hoitamiseksi

Vaatimuksena tehtäviin on vähintään 15 vuoden ikä ja että peruskoulu tulee suoritetuksi viimeistään toukokuun 2024 aikana.

Odotamme hakijalta asiakaspalvelu- ja ryhmätyövalmiuksia, reipasta työotetta ja nuhteettomuutta, sekä kiinnostusta varastotyöskentelyyn. Emme edellytä aiempaa varastoalan kokemusta, mutta mikäli hakijalla on näyttöä aiemmin menestyksekkäästi hoidetusta asiakaspalvelutyöstä tai yhteistyössä toimimisesta, katsotaan se hakijan eduksi. Eduksi katsotaan myös, mikäli henkilö voi työskennellä koko elokuun.

Työtehtävät

Työtehtävät Keskusvarastolla

Tavaran käsittely ja jako, materiaalin huoltaminen, varaston siisteyden ylläpitoon osallistuminen, asiakaspalvelu. 

Työtehtävät Varusvarastolla 

Asiakaspalvelu, vaatetusmateriaalin käsittely (puhdas ja likainen pyykki), varustamiseen ja varaston siisteyden ylläpitoon osallistuminen. 

Työaika ja palkkaus

Keskus- ja Varusvarastolla noudatetaan viikkotyöaikaa. Kummassakin työpisteessä työpäivän pituus on 7 h 39 min/päivä. Palkka on. 1350 €/kk.

Turvallisuusselvitys

Hakijoista tehdään heidän suostumuksellaan suppea turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvityshakemus on tämän asiakirjan liitteenä. Turvallisuusselvityshakemuksesta hakija täyttää kohdat B1 - D (pois lukien kohta C).

Hakuaika päättyy 27.2.2024 

Hakemukset ja kuulakärkikynällä täytetty turvallisuusselvityshakemus on toimitettava allekirjoitettuina viimeistään 27.2.2024 osoitteella: Rannikkoprikaati, Henkilöstöala, henkilöstösuunnittelija (kausityö), PL 5, 02471 Upinniemi. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävistä saa Rannikkoprikaatin henkilöstösuunnittelija Minna Lehdolta numerosta 0299 321103 tai [email protected].

Lomakkeet

Turvallisuusselvitys infolomake.pdf

Henkilöturvallisuusselvityshakemus.pdf

Palvelukseenhaku.pdf

´