Osiot
Valikko
Merivoimat

Purjehduksen MM: Suomi mukana finaalitaistoissa

Merisotakoulu 19.6.2018 20.55
Uutinen

Isäntäjoukkue Suomi on mukana keskiviikon semifinaaleissa yhdessä Brasilian, Puolan ja Venäjän kanssa. Tuuli ja sade eivät menoa hidastaneet viimeisissä alkusarjan lähdöissä tiistaina.

Kilpailussa vakuuttavia otteita läpi alkusarjan esittänyt Brasilian joukkue lähtee luottavaisena huomista kohti.

-Olemme kasvaneet koko regatan ajan. Kommunikoimme paremmin ja teemme yhdessä töitä, taustoitti Brasilian vahvaa menoa joukkueessa purjehtiva Gabriela Nicolino.

Nicolino lisäsi, että joukkueen täytyy vielä hioa taktiikkaansa huomisia semifinaaleja varten.

Kilpailut jatkuvat keskiviikkoaamuna semifinaalilähdöillä, joissa Brasilia kisaa Puolaa vastaan, ja Suomi kohtaa Venäjän.

Kilpailun ylituomari Michael Röllich on tyytyväinen kisajärjestelyihin ja antaa kiitosta organisaatiolle sekä myös kilpailijoiden urheiluhenki on kisojen aikana ollut kohdallaan.

-Nämä ovat olleet hyvin suunnitellut ja toteutetut kilpailut. Olemme nähneet reiluja ja hyviä lähtöjä merellä, Röllich totesi.

Suomen joukkueen jäsen Sami Tamminen puolestaan oli alkusarjan viimeisten lähtöjen jälkeen tyytyväinen isäntien tähän astisiin otteisiin ja ennakoi tasaisia kamppailuja huomiselle.

-Alkusarja meni kyllä meidän osalta aika hyvin. Tänään purjehdittiin kaksi viimeistä lähtöä Kanadaa ja Kiinaa vastaan. Huomisesta tulee tiukka päivä ja vahvin joukkue varmasti voittaa. Toivottavasti me seisomme huomenna keskimmäisellä korokkeella palkintojenjaossa, Tamminen ennakoi hymyssä suin.