Hyppää sisältöön

Sopeutettu koulutuspurjehdus käynnissä Merisotakoulussa

Merisotakoulu
7.5.2020 15.50
Tiedote

Vallitsevan COVID-19 -epidemiatilanteen vuoksi Merisotakoulu joutui perumaan vuosittain merellisenä harjoituksena järjestettävän koulutuspurjehduksen ja sopeuttamaan opetusta kuuden viikon mittaiseksi koulutusjaksoksi.

Sovelletun koulutuspurjehduksen opintokokonaisuudessa ensimmäisen ja kolmannen vuosikurssin kadetteja koulutetaan pienryhmissä, ja opetus tapahtuu sekä luokkaympäristössä että merellä, jossa koulutusaluksena toimii Miinalaiva Uusimaa.

Osana koulutusta kadetit osallistuvat Merivoimien meritaisteluharjoitus Lottaan 24.-29.5.2020. Maanantaina alkanut sovellettu koulutuspurjehdus kestää 14.6. saakka.

Perinteinen touko-kesäkuussa toteutettava, kuusi viikkoa kestävä koulutuspurjehdus on tärkeä osa merikadettiopiskelijoiden koulutusta, ja monelle ensimmäisen vuoden kadettiopiskelijalle se on ensikosketus meripalvelukseen. Lisäksi koulutuspurjehdus tarjoaa mukana oleville varusmiehille ja aluksen henkilöstölle mahdollisuuden syventää aiemmin opittuja asioita käytännön harjoittelun kautta.

Seuraa sopeutettua koulutuspurjehdusta seuraavilla sivuilla:

Facebook: Merivoimat - Marinen - The Finnish Navy
Twitter: @Merisotakoulu / @navyfi
Kadetit-blogi
Instagram: @kadettipeltonen / @navyfi 

#KP2020 #sopeutettu #merisotakoulu #merivoimat