Hyppää sisältöön

Puolustusvoimien kesäkiertue 2020 Turussa

Lauantai 6.6.2020 klo 14.00 –  21.00

Puolustusvoimien kesäkiertue 2020 Turussa

Lauantaina 6.6.2020 iltapäivällä ota suunnaksi Aurajoen ranta: Kesäkiertueen ilmaiskonsertti kolahtaa koko perheelle Suomen Joutsenen lavalla klo 18.00 alkaen.

Paikalle kannattaa tulla jo klo 14.00 alkaen, jolloin paikalle saapuneet Merivoimien alukset avaavat ovensa yleisölle klo 16.30 asti. Oletko vielä koskaan käynyt monitoimialus Louhella tai miinalautta Pansiolla? Nyt siihen on hyvä tilaisuus!

Klo 14 alkaen nähtävänä on myös Porin prikaatin ajoneuvokalustoa ja Merivoimien merimiinoja. Sotilaskodissa voi virkistäytyä maankuululla yhdistelmällä: kahvilla ja munkilla - nämäkin herkut tarjolla klo 14 alkaen.

Itse konsertti alkaa klo 18 ja se tarjoaa jokaiselle jotakin - aina bluesista poppiin ja rockista souliin! Solisteina kiertueella esiintyvät blues-kitaristi Heikki Silvennoinen Ilmavoimien Big Bandin kanssa ja Souls of Women -trio, jossa soulmusiikkia tulkitsevat Iina Mutikainen, Klaara Koivunen, ja Emilia Vihanto. Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan show band saa viimeistään yleisön tanssimaan räväkällä esiintymisellään.

Paikka:

Tapahtuma järjestetään jokirannassa Forum Marinumin piha-alueella (Linnankatu 72). Merivoimien alukset kiinnittyvät jokivarteen Läntisen Rantakadun varteen Forum Marinumin ja Varvintorin välillä.

Ohjelma:

klo 14 - 16.30 Merivoimien alukset avoinna yleisölle
klo 14 - 17.30 Merimiinat ja Porin prikaatin ajoneuvokalusto esillä yleisölle
klo 14 - 21 Sotilaskoti avoinna
klo 18 - 21 Konsertti

Monitoimialus Louhi merellä

Kuvissa: Monitoimialus Louhi (yllä) ja Pansio-luokan miinalautta (alla).

Miinalautta Porkkala merellä

Kohderyhmät: media, kansalaiset